Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Баля Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Жук В. 
Вплив вологотермічної обробки на біологічну цінність зернової квасолі [Електронний ресурс] / В. Жук, Л. Баля // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 601.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Жук В. А. 
Поживна цінність нових консервів з квасолі [Електронний ресурс] / В. А. Жук, Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_61
Попередній перегляд:   Завантажити - 731.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Баля Л. В. 
Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 336-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 272.887 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Баля Л. В 
Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Електронний ресурс] / Л. В Баля, О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.502 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Семенов А. О. 
Безозонні бактерицидні лампи для установок фотохімічної та фотобіологічної дії [Електронний ресурс] / А. О. Семенов, Г. М. Кожушко, Л. В. Баля // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(1). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4(1)__2
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.088 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Баля Л. В. 
Комплексна оцінка якості кавових напоїв розчинних [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 533.604 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Баля Л. В. 
Визначення хімічного складу та якісних характеристик зернової квасолі білої [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 61, № 1. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_61_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 507.162 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Баля Л. В. 
Аналіз харчової та енергетичної цінності сухих сніданків [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 692.262 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Семенов А. О. 
Знезараження води комбінованими методами – УФ-випромінювання в поєднанні з іншими технологіями [Електронний ресурс] / А. О. Семенов, Г. М. Кожушко, Л. В. Дугніст, Л. В. Баля, О. В. Саприка // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 719.614 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Баля Л. В. 
Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 172.609 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського